Успешно релизована хуманитарна акција „Улица отвореног срца, за Нађин први корак”

Чачак - У Хајдук Вељковој улици одржана је хуманитарна акција под слоганом „Улица отвореног срца, за Нађин први корак” која има за циљ да се прикупе новчана средства за лечење петогодишње Нађе Ђеровић. Она похађа вртић „Полетарац“ већ три године, а сада је пред њом једна велика битка, битка за први корак, припрема се за одлазак у Америку на операцију, а њеној породици су неопходна средства за лечење, путне трошкове и смештај.

„Улица отвореног срца, за Нађин први корак” Фото: ПЗС

На иницијативу васпитача вртића „Полетарац“, али и свих заинтересованих појединаца и компанија ова хуманитарна акција успешно је реализована, уз присуство великог броја Нађиних другара.

„Улица отвореног срца, за Нађин први корак” Фото: ПЗС

„Желим да се захвалим свима који су дошли овде да нас подрже, Нађи је ово најбољи поклон пред одлазак у Америку. Новац је прикупљен, али то није све, након ове две операције које нас очекују у Америци, имамо још физикалних терапија које су пред нама како би се она што пре опоравила”, рекла је Милица Ђеровић, Нађина мама.

Милица Ђеровић, Нађина мама Фото: ПЗС

Читав колектив вртића „Полетарац” уз подршку ПУ „Моје детињство“ дао је свој допринос у релизацији ове акције.

иректорка ПУ „Моје детињство“ Сузана Симеуновић Фото: ПЗС

„Ово смо сви заједно дуго припремали и драго ми је да су се људи одазвали у овом броју. Све ово урадили смо са идејом да онолико колико можемо помогнемо Нађи да што пре стане на своје ноге. Овај величанствен догађај у њену част заиста враћа веру у љубав”, рекла је директорка ПУ „Моје детињство“ Сузана Симеуновић.

Слађана Милутиновић Нађина васпитачица Фото: ПЗС

„Нађа је већ три године део наше групе у вртићу и заиста се ни по чему не издваја од својих вршњака, они су је сви лепо прихватили. Нађа је једно добро, вредно дете, дружељибива је, воли да проводи време са својим другарима. Дошли смо на ову идеју, да сви дамо свој допринос како би се она успешно опоравила И своје прве кораке направила можда баш овде код нас у вртићу”, рекла је Слађана Милутиновић Нађина васпитачица.

Поред ПУ „Моје детињство“, али и многих људи добре воље, ову акцију подржао је и град Чачак.

ПЗС

Датум објаве: 30.09.2022.

Share


ФОТОГРАФИЈА


„Улица отвореног срца, за Нађин први корак” Фото: ПЗС

ВИДЕО

Ова објава нема видео снимак!

АУДИО

Ова објава нема аудио снимак!