Једно поподневно испијање кафе за Николу је било кобно: Младог Прибојца погодио залутали метак, потребна му је помоћ за спасоносну операцију

Прибој - Поподневно испијање кафе у дворишту за породицу Перишић из села Мокронози које се налази на самој граници између Прибоја и општине Рудо претворило се у праву драму. Осамнаестогодишњем Николи живот се променио из корена за само неколико секудни, јер га је погодио залутали метак и нанео му тешке телесне повреде, преноси агенција РИНА.

Николу је погодио залутали метак и остао је паралозован: Сада му је потребан новац за спасоносну операцију

„Копали смо неки канал и сели да одморимо и попијемо кафу. Седели смо за столом, а како није било места Никола је седео на пањићу поред. Чули смо само неки туп удар, као кад пукне сијалица. У том тренутку сам погледао у Николу који је јаукнуо и рекао како га је нешто ударило. Устао је рефлексно и само одједном пао са ногу", прича за РИНУ Крсман Перишић отац повређеног Николе.

Одмах су га одвезли прво у Прибој, а затим у ужичку болницу и тамо су им рекли да га је погодио залутали метак који је остао у телу. Никола и његови родитељи су остали у шоку, јер никакав пуцањ нису чули.

Николу је погодио залутали метак и остао је паралозован: Сада му је потребан новац за спасоносну операцију, Фото: Прив.архива

„Николи су дијагностификоване тешке телесне повреде, он од тог момента више не може да стане на ноге. Метак се зауставио на кичми и паралисао му доњи део тела. Водили смо га у Београд у болницу, али они се не усуђују да га оперишу. Наставили смо да се распитујемо и нашли болницу у Немачкој која би му извадила метак и уградила вештачки пршљен, али та операција кошта око 100.000 евра", прича овај уплашени отац.

Николина породица није у прилици да скупи толики новац како би свом сину поново омогућили да може ходати, стога моле све људе добре воље уколико су у могућности да помогну:

Слањем СМС поруке: Упишимо 1266 и пошаљимо СМС на 3030
Слањем СМС поруке из Швајцарске: Упишимо хуман1266 и пошаљимо СМС на 455
Уплатом на динарски рачун: 160-6000001381721-84
Уплатом на девизни рачун: 160600000138163260
IBAN: RS35160600000138163260
SWIFT/BIC: DBDBRSBG
Уплатом платним картицама путем линка: Е-донирај
Уплатом са вашег ПаyПал налога путем линка: ПаyПал

ПЗС/РИНА

 

Датум објаве: 28.04.2022.

Share


ФОТОГРАФИЈА


Николу је погодио залутали метак и остао је паралозован: Сада му је потребан новац за спасоносну операцију

ВИДЕО

Ова објава нема видео снимак!

АУДИО

Ова објава нема аудио снимак!