НЛБ Банка подржала Центар за пружање услуга социјалне заштите „Зрачак”

Чачак - НЛБ Банка је у оквиру програма друштвено одговорног пословања подржала Центар за пружање услуга социјалне заштите „Зрачак” из Чачка.

У овом Центру, у оквиру услуге Дневни боравак целодневно су збринута деца, млади и одрасли са сметњама у развоју. НЛБ Банка је донирала „Зрачку” кућни биоскоп и слушалице, којим је употпуњена биоскопска сала.

Ова сала ће корисницима обезбедити услове за квалитетнији боравак и обогатити постојеће активности у „Зрачку”.

Директорка експозитуре НЛБ Банке у Чачку, Сузана петрићевић је поводом ове донације рекла да је НЛБ Банка изузетно активна у домену друштвене одговорности, те да подржава велики број образованих медицинских, социјалних установа широм Србије.

„Трудимос е да подржимо оне којима је подршка највише потребна. Са „Зрачком” већ имамо успостављену сарадњу на овом пољу и трудићемо се да им помогнемо и убудуће, јерплеменити посао који обављају запослени у овој институцији препознајемо као изузетно значајан, не само за саме кориснике, већ и за чланове њихових породица. Надамо се да ће ова наша донација значити кјорисницима и запосленима, као и да ће мотивисати и друге привреднике из нашег окружења да помогну рад ове институције”, рекла је Петрићевић.

ПЗС

Датум објаве: 09.06.2021.

Share


ФОТОГРАФИЈА


Фото: Град Чачак

ВИДЕО

Ова објава нема видео снимак!

АУДИО

Ова објава нема аудио снимак!