Отворен Meга Макси у Чачку: Ново искуство куповине прилагођено особама са инвалидитетом

Чачак - Грађани Чачка добили су нову оазу савремене куповине, Meга Макси, који је отворио врата својим купцима на адреси Железничка колонија бб. На месту некадашњег Темпа потрошачи ће моћи да уживају у најмодернијем хипермакету са иновативним и широким асортиманом, најповољнијим Темпо ценама и у добро познатој комшијској услузи.


Новоотворени хипермаркет намењен је свим члановима домаћинства. Богата понуда свежих категорија воћа, поврћа, меса, рибе, деликатеса и сирева доказ је зашто је Мега Макси право место за целу породицу. Јединствен концепт занатске пекаре, са ручно прављеним хлебовима у радњи, нуди посебно уживање за све љубитеље традиционалних хлебова. Сељачки бели хлеб, ручно рађен домаћи бели хлеб са додатком природног киселог теста, хељдин хлеб са орасима и многи други одвешће потрошаче у право царство укуса.


Разноврсну понуду обогаћује и широк асортиман сезонских и беби производа, здравије хране, потрепштина за личну хигијену, као и одлична селекција алкохолних и безалкохолних пића. Уз богат избор производа, за комплетан ужитак у комшијској куповини, купцима ће сваког дана на услузи бити више од 80 добро познатих лица.


Мега Макси у Чачку додатно је прилагођен особама са инвалидитетом. Сваког дана од 12 до 14 часова биће уведени мирни сати са смањеним осветљењем, без разгласа, уз тиху музику, прилагођени посетиоцима осетљивим на нагле сензорне промене. Додатна погодност су и тастер за помоћ при обављању куповине и приоритетна каса за особе са инвалидитетом.


Мега Макси низом иновативности нуди све предности новог искуства куповине, што је само почетак ка стварању још бољег места за куповину за све купце.


ПЗС

 

Датум објаве: 17.12.2020.

Share


ФОТОГРАФИЈА


Фото: Прес служба

ВИДЕО

Ова објава нема видео снимак!

АУДИО

Ова објава нема аудио снимак!