Заједно за дечије осмехе

Чачак - Поред новогодишње хуманитарне акције Осмех на дар која се спроводи у сарадњи са студентском хуманитарном организацијом, а односи се на прављење пакетића за децу из социјално-угрожених породица на територији града Чачка, Канцеларија за младе Чачак такође спроводи акцију „Заједно за дечије осмехе".


Фондација "Заједно за младе - проф. др Даница Грујичић у сарадњи са Канцеларијом за младе града Чачка и званичним гласилом СПЦ за децу „Светосавско звонце" покрећу ову хуманитарну акцију како би се прикупио материјал за прављење пакетића за децу из најсиромашнијих породица на територији Србије, али са посебним акцентом на малишане са Косова и Метохије као и Републике Српске.


Поред тога, акција ове године има за циљ и да се пошаље 100.000 СМС порука на број фондације 4334, а сва пријупљена средства биће искоришћена за подизање и обнову кућа угроженим породицама на Косову и Метохији и Републици Српској, а које имају више деце.


Сва средства која се буду прикупила до 1. фебруара путем СМС броја, али и донације које буду приспеле на рачун Фондације: 265-1610310004716-35 биће искоришћене у циљу остварења ове акције.


Посебна пажња посвећује се деци на Косову и Метохији. Они су дискретни хероји нашег времена и овом акцијом желимо да им покажемо да ценимо њихову жртву и да ћемо учинити све што је у нашој моћи да им омогућимо колико је то могуће нормално одрастање и остварење њихових жеља.


ГЗС

Датум објаве: 08.12.2020.

Share


ФОТОГРАФИЈА


Заједно за дечије осмехе, Фото: КЗМ

ВИДЕО

Ова објава нема видео снимак!

АУДИО

Ова објава нема аудио снимак!