Хуманост на делу: „Матијевић" уплатио 500.000 динара за Дражаново лечење... и то није све

Хуманост на делу. То је најбољи показатељ да и у овим тешким временима има људи и компанија који желе да помогну болеснима.


Такав пример је и јучерашњи потез Индустрије меса „Матијевић“ д.о.о. Нови Сад која је одреаговала и помогла Дражану Вучићу (33) да се лечи од малигног меланома. Он је на биолошкој терапији за коју треба месечно издвојити неколико хиљада евра.


Наиме, из Хуманитарне организације „Буди хуман“ поставили су на друштвене мреже паштету на аукцију. Написали су да знају да су се на крају месеца сви већ истрошили и да због тога на аукцију стављају паштету. Нагласили су да паштети није прошао рок и да очекују да на овој аукцији учествују сви они који су, како су написали, „остали на паштети“. Сваки сакупљени динар наменили су за помоћ Дражану.


Индустрија меса „Матијевић“ је одмах одреаговала.


Инспирисани вашим великим срцем и вољом да помогнете Дражану Индустрија меса „Матијевић“ д.о.о. Нови Сад пуног срца је уплатила 500.000 динара – написали су учествујући у аукцији.


И то није све. Индустрија меса „Матијевић“ одлучила је и да у наредних месец дана 10 одсто од сваке продате паштетице „Бата и сека“ уплати у Химанитарни фонд „Буди хуман“.


На крају су додали да су поносни на све који су покренули ову идеју а Дражану су пожелели да оздрави.


Иначе, Дражан је пореклом из Мостара, живи у Новом Саду, па тако има фамилију и у Чачку која му неизмерно помаже на путу за његово здравије сутра.


ПЗС/Блиц

Датум објаве: 02.12.2020.

Share


ФОТОГРАФИЈА


Принт скрин, фото: Блиц

ВИДЕО

Ова објава нема видео снимак!

АУДИО

Ова објава нема аудио снимак!