Хумана дружина за само два дана прикупила око 30 хиљада динара

Чачак - Вођени причом Богдана Зарића, окупила су деца из ОШ „Филип Филиповић” и организовали хуманитарну акцију за малог Милоша. Овој акцији први се прикључио Огњен Аничић, па су после акцију проширили на Милијану Лепосавић, Софију Радуловић и остале другаре.


Ово спонтано друштво окупило се с једним циљем да мали Милош има одрастање као и сва остала деца овог света и њихова акција за све је подједнако важна, као и његова борба за нормално функционисање у друштву.


„Мали Милош је дечак од две године за кога приокупљамо новац. Он има проблеме са кичмом и потребно му је лечење, тренутно налази у Бањи Ковиљачи, а средства су потребна за одређене вежбе”, рекла је Софија Радуловић.


Потребно је да се све уради до његове треће године, и само од њега и од хуманих људи зависи да ли ће он изаћи као победник из ове борбе која за њега траје од самог рођења.


„Милош има само две године, врло је разиграно дете, и све ово радимо из најбоље намере. Средства прикупљамо тако што правимо наруквице, а с обзиром на то да нас има више, поделимо се у трри групе, те тако одвојени одлазимо на различита места у граду и питамо људе да ли желе да узму наруквицу за малог Милоша", објаснила Милијана Лепосавић, једна од чланица и организатора ове хумане дружине.


Иначе, ово друштво опкупљено за Милошево добро настоји да дође до сваког хуманог суграђанина у овом граду и њихова акција се завршава кад Милошу буде боље, а за само два дана прикупљено је око 30 хиљада динара.


ПЗС

Датум објаве: 27.08.2020.

Share


ФОТОГРАФИЈА


Фото: ПЗС

ВИДЕО

Ова објава нема видео снимак!

АУДИО

Ова објава нема аудио снимак!