Кошаркаши Борца поделили пакетићe корисницима Зрачка

Чачак - Кошаркашка екипа „Борца ”са тренерима данас су посетили кориснике у Установи Зрачак како би им поделили пакетиће. Професор физичке културе у Зрачку Немања Трнавац захвалио се и КК „Борац” и компанији „П.С.” из Чачка која је, као друштвено одговорна, донирала пакетиће.

Професор физичке културе у Зрачку Немања Трнавац

„Драго ми је да и тренери Марко Мариновић и Ђорђе Мићић, некадашњи моји саиграчи, осећају потребе ове установе и ово није први пут да су се одазвали акцијама које правимо. Мало ћемо и у нашој новој фискултурној сали шутати на кош”, рекао је Трнавац додајући да корисници прате све спортове и да им је веома драго да момке које су имали самоприлике да гледају на терену данас могу и да упознају.

Урош Чарапић првотимац „Борца“ каже да су се драге воље одазвали да данас другарима у Зрачку поделе пакетиће. „Њима значи да се друже са нама а и нама да им улепшамо ове новогодишње празнике.”

Компанија „П.С.” традиционално сваке године донира пакетиће у хуманитарне сврхе. Ове године 12 пакетића додељено је Установи за дневни боравак деце, младих и одраслих са сметњама у развоју „Зрачак" Чачак.

ПЗС

 

Датум објаве: 27.12.2019.

Share


ФОТОГРАФИЈА


Фото: ПЗС

АУДИО

Ова објава нема аудио снимак!

ВИДЕО

Ова објава нема видео снимак!