„Краљева вода“ у Дневном боравку за децу са сметњама у развоју у Чајетини

Чајетина - Кориснике Дневног боравка за децу са сметњама у развоју „Зрачак“ у Чајетини, у уторак 19. фебруара, посетили су представници компаније „Краљева вода“ са Златибора, која се бави пуњењем и флаширањем изворске воде. Владимир Мирчић и Никола Дабић су у „Зрачак“ донели и поставили апарат за топлу и хладну воду, а „Краљева вода“ ће редовно снабдевати Дневни боравак изворском водом. Корисници „Зрачка“ су задовољно и радознало испробавали нови поклон и дегустарили „Краљеву воду“ и радосно се захвалили представницима ове компаније.

Власник „Краљеве воде“, Радисав Аћимовић је, такође, власник етно – ранча и ресторана „Златиборски пастув“ и раније је већ показивао бригу за кориснике „Зрачка“. По речима стручне раднице, Марине Кутлешић, прошле године су деца имали прилику да уживају у јахању коња, обиласку ранча и послужењу у ресторану.

Удружење Златиборски круг, које је пружалац услуге Дневни боравак за децу са сметњама у развоју у Чајетини, од почетка свог рада промовише солидарност у локалној заједници и повезивање свих локалних фактора у обезбеђивању подршке за припаднике најугроженијих друштвених група.

Локалне институције, предузећа и појединци се редовно укључују у акције које Златиборски круг покреће, али и самоиницијативно предузимају активности којима помажу својим комшијама, а пре свега деци. Радисав Аћимовић и „Краљева вода“, и друге друштвено одговорне компаније које су током протеклих година подржавале рад Дневног боравка, помажу да се гради углед Чајетине као заједнице познате по солидарности и бризи за ближње, која се остварује кроз сарадњу цивилног сектора, локалне управе, медија, приватног сектора и свих појединаца добре воље.

ПЗС / Златибор пресс

Датум објаве: 21.02.2019.

Share


ФОТОГРАФИЈА


Фото: Златибор пресс

АУДИО

Ова објава нема аудио снимак!

ВИДЕО

Ова објава нема видео снимак!